16 mei Vertel Mij Wat in Heukelum

in proeflokaal Het Kuipertje, inloop 19:30, aanvang 20:00 uur

16 mei Vertel Mij Wat in Heukelum
in proeflokaal Het Kuipertje
inloop 19:30, aanvang 20:00 uur

Een gedachte over “16 mei Vertel Mij Wat in Heukelum”

  1. hallo, hier un beriggie van bas van iperen , t,was beren gezellig in,t kuipertje, leuke avond gehad , alle lof voor jullie , mooie en ontroerende verhalen , ga zo door, een vraagje;ik zat met anja kielestein uit beest te praten en schuin voor mij zat un dame , die mij erg bekend voor kwam , msprak haar aan hier over, maar konden beiden er niet achter dat we elkaar kenden , maar ik weet niet meer hoe ze hete , ze was un dochter van un aanemer uit beest , nu heb ik un eigenschap, as ik iemand gezien en of gesproken heb , vergeet ik wel namen maar nooit un gezicht, kwam thuis vanavond , en zat er toch over te ”prakkudinken , wie da nouw was, ”en ikdenk da ik het wit,volgens mij heeft deze vrouw vroeger ,ongeveer 25 jaar geleden achter mij gewoond aan de ”groenewal” in heukelum, enkele jaren , zouden jullie ,anja dit eens na kunnen vragen??? of dit zo is??? ze kwam me zo bekend voor , zou voor haar meschien ook leuk zijn , anders blijft het soms malen in de kop hahahahha, ze vertelde toender tijd , dat zij jaren in australie hadden rond getrokken en allerlei soorten werk hadden gedaan , vond dat toen al mooie verhalen , ik ben erg benieuwd ,of jullie dit kunnen navragen , en nogmaals bedankt voor het tegeltju, krijg un mooi plekkie in de wc( op zun heukelums gezegd ; schijt huis hahahahah) groetjes bas.

Geef een antwoord