Verslag van de vertelavond in Beesd op 9 januari

Op 9 januari was er een ‘Vertel Mij Wat’ vertelavond in uitspanning de Notenboom in Beesd.
Het was lekker druk in het café toen de vertelavond begon.
De microfoon stond klaar, de tune van Vertel Mij Wat begon te spelen.

Johan Cahuzak, foto: Betuwefotograaf

Johan Cahuzak uit Ophemert beet het spits af, met een ontroerend verhaal over zijn jeugd in Meerkerk, waar hij zijn streng gelovige moeder meenam naar een dienst in een vrijzinniger kerk.

Joanne Bredero, foto: Betuwefotograaf

Daarna volgden verhalenvertellers Joanne Bredero en Ineke Vernooij, allebei uit Beesd, Joanne met een verhaal over een spannende reis naar Colombia in de 70er jaren, en Ineke over haar geboorteplek, namelijk de Notenboom, waar we nu met z’n allen waren.

Engelhans van Zadelhoff en Jan de Geus vertelden verschillende anecdotes die zich afspeelden in Beesd, heel herkenbare verhalen voor het publiek.

EngelHans van Zadelhoff, foto: Betuwefotograaf

Gert de Kruijff was helemaal uit Oldeberkoop (Friesland) naar Beesd gekomen om te vertellen over een wonder dat hem was overkomen in Beesd, er is blijkbaar meer tussen hemel en aarde! Nieuwsgierig geworden? Deze verhalen zijn binnenkort te beluisteren via de podcast op deze site.

Een gedachte over “Verslag van de vertelavond in Beesd op 9 januari”

  1. Hoi Charlotte, dank voor sturen ‘verhalen’ alleen was het mijn moeder die geboren is in de Notenboom en mijn vader evacueerde in de oorlog naar de Notenboom. Verder ben ik erg blij en kijk met trots terug naar de avond in de Notenboom. Met groet, Ineke

Geef een antwoord